Tekstiler

Tekstiler er oprindelig en betegnelse for produkter, som er fremstillet ved en væve- eller strikkeproces. Tekstiler har en række gode egenskaber, der gør dem velegnede til gulvbelægninger. I daglig tale kaldes tekstile gulvbelægninger blot tæpper. De kan fremstilles af flere forskellige materialetyper, fx uld og nylon, og i forskellige konstruktioner.

Tekstile gulvbelægninger kan opdeles i følgende hovedkategorier iht. EN1307:
•tæpper med luv (tuftede og vævede)
•tæpper uden luv (fladvævede)
•fladt nålefilt
•nålefilt med luv.

Fås både i banevare og i fliser.


Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
100% tilfredshedsgaranti

Indhent tekstilgulv tilbud


Hvorfor vælge os?

Erfaring

I Reidar’s gulventreprise har vi mange års erfaring med forskellige typer af gulv opgaver, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både teknisk og procesmæssigt.

Service

Vi levere professionelle serviceløsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes behov, og vi sætter en ære i altid at levere en høj kvalitet og i at løse opgaverne til tiden.

Kvalitetskontrol

Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver både skriftligt og fotografisk udefra en veldokumenteret plan med tidspunkter, målinger og andre vigtige fakta.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.  Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Har du spørgsmål?