Linoleumsgulve

Linoleum er et organisk materiale, hvis væsentligste bestanddel er linoleumscement, som består af iltet linolie og harpiks. For at opnå de ønskede egenskaber tilsættes der forskellige hjælpematerialer ved fabrikationen, fx korkmel, træmel, stenmel, kalk og farvepigmenter. Linoleum valses (kalandreres) på et underlag af fibermateriale, fx jutevæv. Indholdet af linoleumscement er mindst 30%, og indholdet af uorganiske fyldstoffer højst 50%. Overfladen er normalt påført en overfladebehandling.

Linoleum anvendes i tørre rum i skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger etc. Linoleum fås dels som homogene gulvbelægninger, hvor hele tykkelsen består af et eller flere lag med samme sammensætning, farve og mønstre gennem hele tykkelsen og dels som heterogene gulvbelægninger med en bagside af skum- eller korkment.


Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
100% tilfredshedsgaranti

Indhent linoleumsgulv tilbud


Hvorfor vælge os?

Erfaring

I Reidar’s gulventreprise har vi mange års erfaring med forskellige typer af gulv opgaver, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både teknisk og procesmæssigt.

Service

Vi levere professionelle serviceløsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes behov, og vi sætter en ære i altid at levere en høj kvalitet og i at løse opgaverne til tiden.

Kvalitetskontrol

Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver både skriftligt og fotografisk udefra en veldokumenteret plan med tidspunkter, målinger og andre vigtige fakta.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.  Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Har du spørgsmål?