Korkgulve

Kork er et naturprodukt, som fremstilles af barken fra korkegen.
Korkgulve leveres enten som naturkork til lakering eller med en rengøringsvenlig og slidstærk overflade i form af en klar vinyl.

Kork anvendes i tørre rum i skoler, sygehuse, kontorer, butikker, boliger etc.

Korkgulvbelægninger leveres som fliser eller som korkplader, dvs. laminerede produkter, hvor korken er fastlimet til en underlagsplade af MDF (træfiberplade).

Korkfliser leveres enten ubehandlede i tykkelser op til 8 mm, eller med et slidlag (og underside) af vinyl i tykkelsen 3,2 mm.


Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
100% tilfredshedsgaranti

Indhent korkgulv tilbud


Hvorfor vælge os?

Erfaring

I Reidar’s gulventreprise har vi mange års erfaring med forskellige typer af gulv opgaver, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både teknisk og procesmæssigt.

Service

Vi levere professionelle serviceløsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes behov, og vi sætter en ære i altid at levere en høj kvalitet og i at løse opgaverne til tiden.

Kvalitetskontrol

Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver både skriftligt og fotografisk udefra en veldokumenteret plan med tidspunkter, målinger og andre vigtige fakta.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.  Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Har du spørgsmål?