Epoxygulve

Epoxy gulve anvendes hyppigt som alternativ til et klinkegulv, særligt fordi den løbende drift og vedligeholdelse af et epoxy gulv oftest er lettere og omkostningsbesparende, herunder meget rengøringsvenligt, da der ikke er fuger i et epoxy gulv.
Der er hermed tale om fugefrie gulve.

På større gulvarealer vil udførelsen af epoxy gulve typisk være billigere en eksempelvis et klinkegulv, da udførslen grundet det fugefri materiale er hurtigere at udføre.

Epoxy gulve kan faktisk udføres i alle de farver, der ønskes (afhængig af prisklasse) – det er kun producenten af epoxyprodukterne, der i enkelte tilfælde sætter begrænsningen.


Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
100% tilfredshedsgaranti

Indhent epoxygulve tilbud


Hvorfor vælge os?

Erfaring

I Reidar’s gulventreprise har vi mange års erfaring med forskellige typer af gulv opgaver, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både teknisk og procesmæssigt.

Service

Vi levere professionelle serviceløsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes behov, og vi sætter en ære i altid at levere en høj kvalitet og i at løse opgaverne til tiden.

Kvalitetskontrol

Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver både skriftligt og fotografisk udefra en veldokumenteret plan med tidspunkter, målinger og andre vigtige fakta.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.  Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Har du spørgsmål?