EBDGulve

Installationsgulve kaldes også ofte for dobbeltgulve eller EDBgulve. Tidligere var det i meget teknisk tunge lokaler, at denne type gulve blev benyttet, men konstruktionen er ved at vinde indpas i moderne kontorbyggerier, med storrums kontorer og krav om fleksibilitet, i indretning og anvendelse.
Installationsgulve består af løst liggende demonterbare gulvplader. Pladerne ligger på en eller anden form for underlag, der hæver pladerne over undergulvet, hvorved der dannes et hulrum i hvilket der kan fremføres installationer i større eller mindre omfang i mellemrummet.
Den bærende underkonstruktion kan leveres med faste eller justérbare ben i højder mellem ca. 37 (renoveringsgulve) og 2000 mm. De kan ikke justeres i højden og kræver derfor plant underlag. Adgang til hulrummet i det færdige. gulv kræver, for nogle produkter, anvendelse af værktøj. Dobbeltgulve, der udføres med justérbare ben.


Gratis & uforpligtende tilbud
Du får et tilbud indenfor 48 timer
100% tilfredshedsgaranti

Indhent EBDgulv tilbud


Hvorfor vælge os?

Erfaring

I Reidar’s gulventreprise har vi mange års erfaring med forskellige typer af gulv opgaver, og har over årene opbygget en høj grad af modenhed, både teknisk og procesmæssigt.

Service

Vi levere professionelle serviceløsninger, der er tilpasset til den enkelte kundes behov, og vi sætter en ære i altid at levere en høj kvalitet og i at løse opgaverne til tiden.

Kvalitetskontrol

Vi udfører kvalitetskontrol på alle vores opgaver både skriftligt og fotografisk udefra en veldokumenteret plan med tidspunkter, målinger og andre vigtige fakta.

Hvad siger vores kunder?

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.  Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Mogens Dybdal


Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre. Tilfældig tekst viser hjemmeside-layoutet bedre.

Har du spørgsmål?